Skip to content
 

The Gift of Giving

Geef méér dan een cadeau

Sluit het turbulente jaar 2020 in schoonheid af: met een hartverwarmend feest in je bubbel en de meest bijzondere pakjes onder je kerstboom. Lingerie Carmans tilt de kunst van het geven naar een hoger niveau.

Verwen je familie, vrienden en geliefden met mooie, feestelijke lingerie, ondergoed en slaapkledij. Of geef pure me-time en een geweldige paskamerervaring cadeau. Zo geniet jij des te meer van de fonkelende oogjes en blije gezichten aan je feesttafel.

Een ode aan the gift of giving!

Hou jij meer van belevingen of ervaringen dan van een tastbaar cadeau? Omdat ze meer indruk maken en langer blijven nazinderen? Schenk je vrouw, vriendin, zus, mama … dan pure me-time en geef een cadeaubon van haar favoriete lingeriespeciaalzaak. Ze bouwde er de afgelopen jaren een fijne band op met de lingeriestylisten, krijgt er altijd het beste advies over stijl en maat, en komt steevast met een brede glimlach uit de paskamer tevoorschijn. Geen betere manier om het nieuwe jaar te starten!

Geef pure Me-Time cadeau

In onze najaarscollecties zitten een waaier aan snitten: van een full cup beugelbh en een balconnet met mousse cups tot een sensuele push-up. Zo vind je voor elke vrouw wat wils. Twijfels over de passende snit voor jouw vriendin of vrouw? Aarzel niet om ons te contacteren!

Door de coronacrisis beseften we meer dan ooit hoe belangrijk lokaal shoppen is. Dankzij ons professionele advies kies je meteen een perfect zittend setje uit. Schenk elegante lingerie die het zelfvertrouwen van je geliefde boost … met een feestelijk strikje rond!

In de winkel

maandag
14u – 17u 

dinsdag- vrijdag
10u – 12u en 14u – 17u
en op afspraak

zaterdag
10u -17u

tHUISLEVERING

maandag – zaterdag

op afspraak

We helpen je graag op afspraak!
Bel ons gerust op voor alle info.
013 52 12 20